Acties 2014 Stichting Semmy

Step op zondag 5 oktober 2014 de Cauberg (Zuid Limburg) op en steun hiermee Stichting Semmy – Voor meer informatie en inschrijven: http://www.step4semmy.nl/. 

Op 19 oktober 2014 is de 7e editie van de Run4Semmy. De run is onderdeel van de 8 km-loop tijdens de Amsterdam marathon. Dit jaar hebben we een nieuwe manier om donaties binnen te halen – kijk voor meer informatie op http://www.stichtingsemmy.nl. Als je mee wilt lopen vanuit Vaassen, meld je dan bij René, Demi of Christa aan via mail of Facebook.

29 juni – Vechtloop
De organisatie van de Vechtloop heeft Stichting Semmy uitgekozen als goed doel. Via de voor-inschrijving is al ruim € 150,- bijeen gebracht voor Stichting Semmy.
Je loop kan je laten sponsoren via het speciale formulier op: http://www.vechtloop.nl/wp-content/uploads/2014/05/VL14-sponsorformulier-Semmy.pdf

24 augustus – Kabroemmm
Kabroemmm, het jaarlijkse oldtimer (gezins) festival in de regio Zuid-West Friesland heeft dit jaar gekozen voor Stichting Semmy als goed doel. Meer informatie op www.kabroemmm.nl en op www.facebook/kabroemmm.nl

20 september – Six4Semmy2014
De derde editie Six4Semmy zal dit jaar op 20 september plaatsvinden! Six4Semmy is een benefiet mtb race, die vorig jaar € 15.000,- opleverde. De teams en individuele mountainbikers rijden tijdens de koers 6 uur (!) lang rondjes op het mountainbikeparcours van Noordwijk. Meer informatie en aanmelden op www.six4semmy.nl.

1 november 2014– Semmy’s Rock
Ook dit jaar is het jaarlijkse benefiet-rock-festival in de Leerfabriek in Oisterwijk. Het doel van Semmy’s Rock is om zoveel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Semmy.
Meer informatie op de website: http://www.semmysrock.nl/ en op de Facebookpagina.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s