Run4Semmy & Wielerkleding

Wie loopt er weer mee met de Run4Semmy, (voor ons de Run4Danique) tijdens de Marathon van Amsterdam op zondag 21 oktober 2012?

We gaan 8 kilometer hardlopen (binnen één uur en 5 min.) om geld in te zamelen voor Stichting Semmy

Als je mee wilt lopen, meld je dan zelf aan op de site van St. Semmy, www.stichtingsemmy.nl  , onder het tabblad Acties. nl. In afwijking van voorgaande edities vragen wij dit jaar €25,- inschrijfgeld. Hiervan gaat €12,50 naar de Amsterdam Marathon, het restant is jouw eerste donatie voor St. Semmy. Mail ons ook even als je je hebt aangemeld en of je met de bus mee wilt vanuit Vaassen naar Amsterdam en terug.

Ons doel is: zoveel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Semmy. We streven ernaar om de lotgenootjes van Danique en Semmy, kinderen met een hersenstamtumor, een kans op genezing te geven. Nu is die kans 0% en dat móet héél snel veranderen, help ons daar alsjeblieft bij!!!

De Run 4 Semmy is een onderdeel van de Marathon van Amsterdam. De finish is in het Olympisch Stadion (erg indrukwekkend). Daar kunnen we Stichting Semmy goed onder de aandacht brengen, want naamsbekendheid is ook zeer belangrijk voor onze Stichting Semmy. Voor wat betreft ‘naamsbekendheid’ vragen wij dan ook het volgende:

WIELERKLEDING EN HARDLOOPSHIRTS VAN STICHTING SEMMY.

Na de fantastische prestatie/actie van de jongens van www.bike4semmy.nl krijgen we veel reacties over de prachtige wielerkleding van Stichting Semmy. Als gevolg van deze belangstelling voor de wielerkleding hebben we bedacht om de wielerkleding te gaan verkopen aan een ieder die dit maar wil met een extra bijdrage voor Stichting Semmy.

Een prachtig wielershirt van professionele kwaliteit Bioracer kost normaal Eur 27,75 en willen we verkopen voor Eur 35,00 waarbij dus Eur 7,25 naar de stichting wordt overgemaakt. Een koersbroek kost normaal Eur 38,50 en willen we verkopen voor Eur 45,00 waarbij dus Eur 6,50 naar de stichting gaat. Dus wil je wielerkleding bestellen, stuur ons dan een mailtje vóór volgende week woensdag 18 juli zodat wij daarna snel een bestelling kunnen doorgeven bij Bioracer. Er is ook een écht hardloopshirt te bestellen (prijs is ongeveer Eur 25,00).

Ook op deze manier hopen we ook veel geld in te zamelen voor deze meest dodelijke vorm van kinderkanker met 0% kans op genezing en we hopen dat jullie ons hierbij willen helpen!

Het zal je kind maar zijn die deze afschuwelijke diagnose te horen krijgt en deze verschrikkelijke ziekte moet doormaken met de dood tot gevolg. Daar moeten we toch NU met z’n allen wat aan doen, dus help ons!!

Heel graag zien we jullie reactie, bestelling en hulp tegemoet en heb je familie/vrienden die ook willen meelopen of belangstelling hebben voor wielerkleding of een hardloopshirt, mail dit dan gerust door!

Bedankt alvast en hopelijk tot zondag 21 oktober,

Maak het verschil, geef kinderen met hersenstamkanker een kans !
Help ons met acties of doneer op 62.63.83.463

Kijk op www.stichtingsemmy.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s