Danique is zóóóóó trots !!!

We weten het zeker, Danique is zóóóóó trots op Papa en zijn vrienden die voor Stichting Semmy en zeker en vooral ook voor haar en Wendy de zwaarste bergen van Frankrijk hebben beklommen!!! Jongens, jullie zijn allemaal TOP en we willen jullie en de begeleiders allemaal ontzettend bedanken voor deze superprestatie!! Het was enorm indrukwekkend om de foto’s van jullie in Stichting Semmy tenue en met rose lintjes aan de fiets te zien, prachtig!!! Bedankt voor alles!!!!!!!!

 

Ook wil ik graag nog even het volgende laten weten wat dit is wel heel bijzonder..

Wessel en Stan Brugman (van GertJan en Janneke) hebben woensdagmiddag 4 juli geld ingezameld voor Stichting Semmy. Ze hebben trucjes gedaan in de buurt en daarvoor kregen ze geld voor Stichting Semmy, wat mooi! Wessel kwam woensdagavond bij ons met een blikje vol geld, allemaal voor St. Semmy, wat super zeg!! Wessel en Stan, hartstikke bedankt, jullie zijn kanjers!!

 

Op zondag 21 oktober 2012 staat de Run4Semmy weer op het programma. We hopen natuurlijk dat er weer heel veel mensen mee gaan lopen voor Danique en om Stichting Semmy onder de aandacht te brengen. Als je mee wilt lopen, kun je jezelf aanmelden op de site van Stichting Semmy, www.stichtingsemmy.nl  zie Acties. Als je je aangemeld hebt, laat het ons dan ook even weten zodat we weten hoeveel bussen we moeten regelen voor vervoer. Nadere info volgt nog. Hopelijk kunnen jullie zoveel mogelijk mensen aansporen om mee te lopen met de Run4Semmy. We zien jullie reacties graag tegemoet.

 

Na de actie La Marmotte, zie  www.bike4semmy.nl willen steeds meer mensen een wielertenue van Stichting Semmy bestellen en dat is natuurlijk helemaal goed! We gaan weer een nieuwe bestelling doorgeven bij Bioracer, dus als jij ook wielerkleding van Stichting Semmy wilt, laat het ons dan even weten, graag z.s.m. Ook als je een écht hardloopshirt van St. Semmy wilt, kunnen we die bestellen.

 

De overhandiging van de cheque van de actie La Marmotte vindt plaats op donderdag 6 september en wordt overhandigd door schaatser Carl Verheijen. Op die dag weten we dus wat onze jongens van www.bike4semmy.nl bij elkaar hebben gefietst. Wie onze jongens van bike4semmy nog wil sponsoren kan tot 6 september geld overmaken op het rek.nr. van bike4semmy, zie site.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s