Recreatiepark de Scherpenhof i.s.m. Party Event Vaassen voor Stichting Semmy.

Een tennisvriend van ons, Casper Vuursteen van Party Event Vaassen kwam bij ons met het voorstel om tijdens de Open Dag van Recreatiepark de Scherpenhof geld in te zamelen voor Stichting Semmy. Wij vonden dat natuurlijk gelijk een prachtig idee en dat heeft mede door een veiling met een fantastische veilingmeester een superbedrag opgeleverd voor Stichting Semmy, maarliefst Eur 975,00 !!! De veilingmeester had zich heel goed verdiept in de Stichting en wist de mensen te raken met zijn woorden over het belang van de Stichting!

Het was, volgens Riekie van Embden en haar man Kinne van Recreatiepark de Scherpenhof, de bedoeling om mensen uit de buurt te ontvangen en te laten zien wat je allemaal kunt doen op de Scherpenhof. Maar het belangrijkste vindt ze aandacht voor stichting Semmy en dat vonden wij erg bijzonder om te horen.

Riekie van Embden en haar man Kinne waren direct bereid om deze opendag te koppelen aan een inzameling voor Stichting Semmy. Ze doen, vanuit hun visie dat ieder kind bijzonder is, vaker acties voor speciale kinderen. Zo hebben ze in 2008 een benefietconcert georganiseerd voor behandeling van Kayleigh, een 6jarig meisje dat aan het syndroom van Rett lijdt. Ook stellen ze, bijvoorbeeld in samenwerking met Zozijn,  regelmatig hun accommodaties open voor kinderen met beperkingen.

Heel graag willen wij dan ook iedereen van Recreatiepark de Scherpenhof en in het bijzonder Riekie en Kinne van Embden, Casper Vuursteen, de veilingmeester en alle donateuren, sponsoren en bezoekers van de Open Dag die een donatie hebben gedaan heel hartelijk danken!!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s