La Marmotte voor Danique en Wendy.

Op dit moment (van woensdag 20 t/m zondag 24 juni) zijn René en zijn (wieler)vrienden in Frankrijk om La Marmotte te fietsen. Wat een fantastische groep mensen die zich er zo ontzettend van bewust is waarvoor deze tocht gereden wordt. Dat werd nog eens extra duidelijk toen we maandagavond naar Danique gingen om de kaarsjes aan te doen en er al een mooi vaasje met bloemetjes/gerbera stond van de begeleiders van La Marmotte die dinsdag al vertrokken naar Frankrijk. Toen we al even bij Danique waren kwamen de andere jongens allemaal een rose gerbera/bloemetje brengen bij Danique, zo indrukwekkend en lief. Eén van de jongens had het idee om met 2 rose lintjes te gaan fietsen, één voor Danique en één voor Wendy (een vriendin van ons allen) en dat vonden we een prachtig idee! Morgen/zaterdag gaat het echte werk beginnen, de tocht van 178 km wordt gereden en de voorbereiding is optimaal geweest. Een prachtig verblijf Chalet Lac Douce, heel mooi weer, zon 27 graden en een prachtige omgeving. Ook de groep heeft een bijzondere klik met elkaar, echt allemaal bijzonder lieve mensen, heel relaí sfeertje!

Jongens, wij wensen jullie allemaal héél véél succes, kracht, plezier en doorzettingsvermogen (maar daar zal het niet aan liggen) en we hopen van harte dat jullie  zaterdagavond allemaal voldaan en tevreden, vol trots de tocht hebben volbracht! Wij hebben heel veel bewondering en respect voor jullie allemaal!! Heel veel liefs, Christa, Demi, Danique* en Dominique.

————————————————————————————————————————————————

Nu ik dit typ zijn jullie (gelukkig) allemaal weer terug uit Frankrijk en hebben jullie allemaal een ongelooflijk, fantastische prestatie geleverd!! Wat zijn wij trots op jullie allemaal, ook de begeleiders/verzorgers voor jullie steun en zorg, echt fantastisch! … we zijn zo trots op vrienden zoals jullie om ons heen.. BEDANKT!!!!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s