Danique's weblog, Run4Semmy, Bike4Semmy, Midwintermarathon 5 februari Apeldoorn, Levensk(r)ansen

Eindelijk kan ik weer een berichtje op Danique’s weblog plaatsen! We vinden het echt verschrikkelijk erg dat de weblog van Danique er niet meer zo uitziet zoals we die nog samen met Danique hebben gemaakt in 2008. Het gele badeendje die Danique toen uitkoos is helaas niet meer beschikbaar en verschillende foto’s van onze kanjer Danique zijn er niet meer. We vinden het echt vreselijk dat Danique’s weblog er anders uitziet, alsof we weer iets van haar zijn kwijtgeraakt. Met behulp van Stephan proberen we de weblog weer een beetje als ‘vanouds’ te krijgen maar als het ons niet zint dan overwegen we om een eigen site voor Danique te maken.. wordt vervolgd.

 

Sinds ons laatste bericht van juli 2011 is er weer veel gebeurd. In juli zijn wij weer op vakantie geweest naar Pörtschach in Karinthië, Oostenrijk waar we met Danique ook onze laatste fijne zomervakantie hebben beleefd in 2007. Het voelt voor ons zó goed om naar plekken terug te gaan waar we met Danique ook waren,.. daar zien we haar zo weer voor ons en lijkt onze herinnering weer werkelijkheid te worden..

 

Rond 4 oktober was voor ons weer een extra moeilijke rottijd, 3 jaar later en alles gaat maar door, we kunnen het niet bevatten wat er allemaal is gebeurd. We zullen het ook nooit bevatten en dat willen we ook niet. Doorgaan, dat is het enige goede wat we kunnen doen, voor Demi, Dominique en voor elkaar. En ik weet zeker dat Danique ons de kracht geeft om door te gaan, hoe kunnen we anders verder? Als er één is die nooit opgeeft, dan is het onze kanjer Danique, ons grote voorbeeld. Wij zijn zo onvoorstelbaar trots op Danique, zo lief, dapper, stoer, grappig, vrolijk, energiek (en zo kan ik nog heel veel opnoemen) willen wij ook zijn en daar doen we ons best voor zodat Danique ook heel trots op ons is, daar gaan we voor!

 

Voor de Run4Semmy, voor ons de Run4Danique hebben wij vanuit Vaassen en omstreken “namens Danique” (tot nu toe) een fantastisch bedrag ingezameld, maarliefst Eur 7.940,43 !!! En nog steeds krijgen we mailtjes dat er bedragen zijn overgemaakt naar Stichting Semmy. Als je ons nog niet hebt gemaild hoeveel geld jij als loper van de Run4Semmy hebt overgemaakt naar de Stichting, doe dit dan s.v.p. alsnog zodat we het totaalbedrag kunnen vermelden. Heel graag willen wij jullie allemaal bedanken voor jullie bijdrage aan dit fantastische sponsorbedrag!!!

Via onderstaande links kun je prachtige foto’s bekijken van de Run4Semmy en ga er maar even goed voor zitten want het zijn er hééél veel!!!

 

https://picasaweb.google.com/arlettebakker/Run4semmy2011?authkey=Gv1sRgCM-a0rrJqfLH6AE#

 

https://picasaweb.google.com/HBeetje/RunForSemmy2011?authkey=Gv1sRgCIaY8dqxt5GyAg

 

Op 5 februari 2012 doen wij mee met de Aventus Acht van Apeldoorn en natuurlijk willen wij daarbij weer aandacht vragen voor Stichting Semmy. Wie mee wil lopen kan zichzelf, liefst vóór 22 januari 2012 aanmelden op de volgende site: www.midwintermarathon.nl. Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor een andere afstand. We gaan de organisatie hiervan niet op ons nemen maar horen wel graag als je mee gaat doen en hopen natuurlijk dat je weer in Stichting Semmy shirt wilt lopen!

 

Een groep sportvrienden van René heeft sindskort een nieuwe site gelanceerd: www.bike4semmy.nl. Een groep van 11 wielrenners gaat in Juni 2012 La Marmotte fietsen (178 km in één dag over de zwaarste bergen in Frankrijk). Weer een fantastisch initiatief om Stichting Semmy onder de aandacht te brengen en geld in te zamelen. Vrienden, bedankt voor jullie enthousiasme en steun, jullie zijn top!

De fietsvrienden van René die in Frankrijk voor Stichting Semmy gaan wielrennen hebben een oliebollenactie georganiseerd op  zaterdag 10 december. Bakkerij Marcel Commandeur zorgt voor heerlijke oliebollen, 10 stuks voor Eur 7,50 en de gehele opbrengst gaat naar Stichting Semmy. Wie oliebollen wil bestellen, kan ons mailen of ze zaterdag 10 december op komen halen bij de oliebollenkraam van Bakkerij Marcel Commandeur in Epe.

 

KERSTK(R)ANSEN , nu te bestellen !

De ouders van Hidde de Jong uit Zwolle zijn al druk in de weer met kerstballen. Al enige tijd verzoeken ze overal om kerstballen, op marktplaats, bij vrienden, bij tuincentra en bij de lotgenoten van Stichting Semmy. En op de familiedag in Juni was het zover. Daar werd eindelijk onthuld wat het doel van al deze ballen was: “levensk(r)ansen”. Wat een mooie kransen, handgemaakt door vrijwilligers die onze stichting een warm hart toedragen, en reken maar dat er heel wat uurtjes werk inzitten. De kransen gaan verkocht worden voor € 45,00

Oftewel heb je interesse in deze krans of weet je iemand die deze krans zou willen? Er is al een bedrijf die er 50 wil afnemen als relatiegeschenk, wie weet volgen er meer. De krans wordt verpakt in een mooie doos beschermd door verpakkingsmateriaal.

Ook wij gaan vanuit Vaassen natuurlijk kransen bestellen dus wil je ook een krans (of voor je familie, vrienden of je werk) mail ons dan gerust; rsteunenberg@hetnet.nl. Op 27 november is de laatste dag dat je bij ons kunt bestellen, dan komen we de levensk(r)ansen vóór 1 december bij je thuisbrengen.

Voor meer informatie:
elskeur@tiscali.nl

De kransen kunnen evt. ook in zilver/wit of goud/brons worden besteld, zolang de voorraad strekt. 

One thought on “Danique's weblog, Run4Semmy, Bike4Semmy, Midwintermarathon 5 februari Apeldoorn, Levensk(r)ansen

  1. Hallo allemaal,
    Gelukkig draait de site weer, maar helaas “nog”niet zoals jullie deze gemaakt hadden met Danique. Ik hoop dat het nog lukt om het gele grappige badeendje weer naar voren te halen en de site net zo in te richten als toen. Succes hiermee en tof dat er weer zoveel geld is ingezameld voor de stichting om verder te gaan met onderzoeken om een therapie te vinden tegen deze verschrikkelijke ziekte. Groetjes, Willeke, Wim, Mathijs , Remon en Thomas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s