Marathon van Rotterdam (en 10 km) voor Stichting Semmy.

Evenals vorig jaar gaat René samen met Henk Veldman, Freek Jonkers en Tim van Leeuwen weer de Marathon van Rotterdam lopen voor Stichting Semmy, zie ook www.onzemarathon.nl . Afgelopen zondag hebben de jongens nog de 27,5 km gelopen in Stichting Semmy shirt tijdens de Midwinterloop in Apeldoorn en daarmee de Stichting weer onder de aandacht gebracht. Wij zagen bij het bekijken van de site www.midwintermarathon.nl dat er best veel bekenden uit onze omgeving aan diverse loopafstanden hebben meegelopen en daarom vragen wij het volgende: als je iemand kent die hardloopt of loop je zelf hard, zou je dan bij een volgende loop in een shirt van Stichting Semmy willen lopen want naamsbekendheid is ook heel belangrijk! Als je ons mailt (rsteunenberg@hetnet.nl) dan regelen wij dat je een Stichting Semmy shirt krijgt en we hebben eventueel ook echte hardloopshirts van de Stichting.

Als je mee wilt lopen met de groep Stichting Semmy lopers die 10 km gaat lopen tijdens de Marathon van Rotterdam dan kun je je op onderstaande link aanmelden:

 10 april : marathon rotterdam + 10km rotterdam
Het 1e handbalteam van H.A.R.&O gaat voor Stichting Semmy meedoen aan de 10 km loop van de Rotterdam marathon.
Op onderstaande Hyves pagina staan de deelnemers en kun je je ook aanmelden.:
www.hyves.nl/agenda/17301379/10_km_Marathon_Rdam_lopen_voor_Semmy/

 

16 april : Amstel Gold Race , team Unisys
Net als vorig jaar zal er ook dit jaar een aantal enthousiastelingen als ook een groep van Unisys in Stichting Semmy wielerkleding de Amstel Gold Race meefietsen.

Als er nog meer mensen deze of een andere wielerwedstrijd gaan fietsen en dat graag voor Stichting Semmy willen doen, dan vernemen wij dat graag.
Bij voldoende interesse kan de mooie lichblauwe wielerkleding van het merk BioRacer worden nabesteld. Laat het ons weten als u gexefnteresseerd bent in onze wielerkleding.
Hieronder een foto van een deel van de groep bij de start.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s