Pinactie C1000 Frans Hamer voor Stichting Semmy.

Graag willen wij Frans en Jolanda Hamer en mijn collega's van C1000 Frans Hamer heel hartelijk bedanken, mede namens Stichting Semmy voor onderstaande actie:                    

In de week van 1 tot en met 6 november was de landelijke week van het pinnen. Ondernemers waren deze week vrijgesteld van de kosten voor de pinbetalingen. De medewerkers van C1000 Frans Hamer hebben voorgesteld om het bedrag wat deze week bespaard werd te doneren aan een goed doel.

 Afgelopen week werd C1000 Frans Hamer bezocht door John Emmerik.John is de vader van Semmy die in 2007 aan een tumor in de hersenstam is overleden. De vader van Semmy, John Emmerik en zijn moeder Nicole Bakker hebben de stichting opgericht. 

Stichting Semmy heeft als doel om geld in te zamelen voor onderzoek specifiek gericht op de genezing van hersenstamkanker bij kinderen. Het onderzoek in het VU medisch centrum te Amsterdam wordt enkel door Stichting Semmy financieel ondersteund. Zij zijn dus afhankelijk van intiatieven, donaties en opbrengsten uit activiteiten. Pas zodra er resultaten te verwachten zijn kunnen fondsen worden aangevraagd bij grote fondsenwervers zoals KWF en KIKA. En daar is onderzoek voor nodig en dus veel geld! 

Door de directe betrokkenheid van Christa en René Steunenberg was de keuze snel gemaakt voor de stichting Semmy omdat hun dochter Danique in 2008 overleed aan de gevolgen van hersenstamkanker.

Het doet hen goed dat er inmiddels in hun directe omgeving vele initiatieven worden ondernomen om daarmee de stichting te ondersteunen.

Wij willen een ieder oproepen om bij te dragen aan deze stichting, in de hoop dat er meer noodzakelijk onderzoek mogelijk wordt.

Op de site www.stichtingsemmy.nl vind u veel informatie over hoe u de stichting kunt ondersteunen.

Donaties zijn over te maken op bankrekening 6263.83.463

Het team van C1000 Frans Hamer heeft aan John Emmerik de cheque met een waarde van 250.= overhandigd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s