School van Marlin houdt actiedag voor Stichting Semmy.

Het Veluws College Cortenbosch uit Apeldoorn, de school van Marlin Modderkolk (vriendin van Demi) houdt op vrijdagochtend 17 december 2010 een actiedag voor Stichting Semmy. Marlin heeft vorig jaar bij onze tennisvereniging de Kouwenaar 100 mensen enthousiast gemaakt om mee te doen aan de Run 4 Semmy en nu heeft ze op haar school iedereen overtuigd om een actiedag te organiseren voor Stichting Semmy. Supergoed gedaan Marlin, we zijn zóóó trots op je en heel dankbaar dat je dit voor Stichting Semmy en eigenlijk natuurlijk voor Danique (en een beetje voor Demi en ons) doet. En we vinden het ook fantastisch dat de leraren en leerlingen van jouw school hier zo'n grote actie van maken!! 

Elke twee jaar steunt deze school een 'goed doel'. Dit jaar vertelde Marlin dat ze hard ging lopen voor stichting Semmy. Ze vroeg of het misschien een idee was om hier als school wat voor te gaan doen. Na wat overleg is er besloten dat Stichting Semmy het doel wordt. 

Ze gaan een actiedag houden op vrijdagochtend 17 December, de dag voor de Kerstvakantie. Op deze manier wil men gelijk de 'kerstgedachte' benadrukken. Als katholieke school vindt men het belangrijk dat je iets voor een ander doet.

De leerlingen mogen echter vóór deze datum al verschillende dingen gaan doen om geld binnen te halen. Er zijn al een heleboel ideeën en er zijn zelfs al klassen begonnen. Hierbij moet u denken aan auto's wassen, maar ook statiegeldflessen verzamelen en honden uitlaten. Op de actiedag zelf willen ze een soort kerstmarkt maken waar leerlingen zelf gemaakte dingen verkopen, maar bijvoorbeeld ook warme chocolademelk en oliebollen. Op de actiedag zal er ook een 'loop' worden gehouden. Leerlingen gaan een sponsorloop doen.

We vinden het ongelofelijk hoeveel er georganiseerd wordt en we vragen iedereen om vrijdagochtend 17 december 2010 een kijkje te komen nemen bij het Veluws College Cortenbosch, Prinses Beatrixlaan 259  7312 DG Apeldoorn 055 5216377  Zie www.veluwscollege.nl  De kinderen van Demi's school 't Mozaiek zijn vrijdag de 17e vrij, dus dat komt heel mooi uit, kunnen we allemaal naar de 'Kerstmarkt' van het Cortenbosch. We hopen jullie allemaal te zien!!!

Op onderstaande foto staan vlnr : Marlin, Demi en Elles (foto van de Klokloop in Heerde). 

DSC05089

 *****************************************************************************

DEMI'S WEBLOG.

We willen nog even iedereen bedanken voor de reacties op Demi's weblog; www.lieveniekie.web-log.nl  Demi is er heel trots op en laat het aan iedereen zien, dus… reacties zijn altijd welkom, bedankt!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s