Marinierskapel geeft concert in Vaassen, opbrengst voor Stichting Semmy.

Op initiatief van en in samenwerking met het jubilerende Aannemersbedrijf G. de Wilde BV is The Music Alliance er in geslaagd de MARINIERSKAPEL DER KONINKLIJKE MARINE te contracteren voor een concert in Vaassen. (The Music Alliance is een samenwerkingsverband tussen Muziekvereniging Prins Bernhard Emst en het Vaassens Fanfare Corps). Het concert vindt plaats op woensdag 13 oktober in de sporthal van Dorpscentrum de Wieken, Molenstraat 15 te Vaassen en begint om 20.00 uur.

De opbrengst van het concert komt ten goede aan "Stichting Semmy"!!!

Een oom van René (Wim de Wilde) en zijn zonen hebben een eerste aanzet gegeven om deze Marinierskapel naar Vaassen te halen. Na alles wat er met Danique is gebeurd wilden zij wat doen voor "Stichting Semmy" en dit is wel heel bijzonder.

Alle mensen die betrokken zijn bij de organisatie willen wij alvast heel hartelijk bedanken. Het doet ons heel goed om de betrokkenheid van mensen om ons heen te voelen die zich het lot van kinderen met een hersenstamtumor (zoals onze Danique) aantrekken en zich daarvoor inzetten.

Onderstaande is te lezen op www.marine.nl/marinierskapel

 

Concert Vaassen – Marinierskapel

Datum: 13 oktober 2010
Tijdstip:
Locatie: Vaassen

Op woensdag 13 oktober verzorgt de Marinierskapel der Koninklijke Marine een concert in de sporthal van Dorpscentrum ‘De Wieken’ in Vaassen. 

Dit concert wordt georganiseerd door The Music Alliance, een samenwerking tussen de muziekvereniging Prins Bernhard uit Emst en Vaassens Fanfare Corps. De opbrengst komt ten goede aan de ‘Stichting Semmy’, een fonds ten bate van het onderzoek van hersenstamkanker bij kinderen. 

Kaarten en nadere informatie zijn te verkrijgen bij dhr. Ben Kamphuis via kamp3150@planet.nl. maar jullie mogen ons natuurlijk ook mailen voor kaarten of vragen rsteunenberg@hetnet.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s