Groningen4Semmy

Onlangs kregen wij onderstaand mailtje van een aantal fantastische dames uit Groningen:

Graag wil ik jullie laten weten dat er inmiddels ook een club dames uit groningen de 4mijl van Groningen gaat lopen in oktober 2010. Alle opbrengsten gaan naar stichting Semmy. Kijk voor de actie en meer informatie op www.groningen4semmy.nl

Hier kunt u lezen hoe wij in contact zijn gekomen met Stichting Semmy.
 
In augustus 2008 werd bekend dat Iris Klaassens, een leerlinge van de school van onze kinderen ongeneeslijk ziek was, zij kreeg de diagnose Hersenstamkanker. Op dat moment werd het duidelijk dat Iris hooguit nog een jaar zou leven.

We hebben tijdens haar ziekte via haar eigen weblog alle lief en leed kunnen volgen en uiteindelijk nadat Iris 9 maanden lang heeft gevochten , deze oneerlijke strijd verloren en is zij overleden op 31 mei 2009. Iris werd slechts 5 jaar oud…Lees het verhaal van Iris hier.

Dit heeft ons allen diep geraakt en het is natuurlijk ondenkbaar en onbegrijpelijk dat je je kind moet verliezen. Stichting Semmy doet onderzoek naar deze ziekte, maar wordt helaas door de overheid nog niet gesteund omdat de omvang van de sterfgevallen botweg gezegd te klein is. Deze stichting leeft dus van sponsorgeld. Hier willen wij graag ons steentje aan bijdragen!

Ook de vader van Iris zet zich in voor Stichting Semmy. Wij willen de familie Klaassens graag een warm hart toedragen en de stichting een helpende hand aanreiken.

Wij, 6 vriendinnen allemaal op onze eigen manier betrokken bij het verhaal van Iris hebben de koppen bij elkaar gestoken en bekeken wat wij kunnen doen voor de stichting. De 4 mijl van Groningen is natuurlijk een dag die in het teken staat van het steunen van goede doelen!

Zodoende bundelen wij onze krachten en proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting die het geld voor onderzoek zo ontzettend hard nodig heeft!

Ons gezamenlijk doel is:

Op 10 oktober de Stichting een mooi bedrag te overhandigen en zodoende ons steentje bijdragen aan de onderzoeken die zo ontzettend hard nodig zijn.

Stichting Semmy ook in ons mooie Noorden op de kaart zetten! Meer bekendheid=meer geld=meer onderzoek = kans op genezing!

Echt fantastisch dat jullie je zo enorm inzetten voor Stichting Semmy. Heel erg jammer dat jullie niet bij ons in de buurt wonen want dan had ik zeker met jullie mee gelopen! Heel veel succes gewenst en op naar een geweldig groot bedrag voor Stichting Semmy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s