Oliebollenverkoop voor Stichting Semmy

Op zaterdag 8 mei zal de hele dag oliebollen gebakken worden bij Bakkerij Marcel Commandeur in Epe. De volledige opbrengst hiervan komt ten goede aan Stichting Semmy. Enkele weken geleden hebben Freek Jonkers, Tim van Leeuwen, Henk Veldman en René de marathon van Rotterdam gelopen voor Stichting Semmy. Eén van deze lopers bakt elk jaar op de braderie en met Oud en Nieuw oliebollen samen met Marcel Commandeur. Het volledige team van deze bakkerij heeft aangeboden om te helpen met deze actie. Wij zijn Marcel, Hetty, Henk, Tim, Freek en het team van Bakkerij Marcel Commandeur heel erg dankbaar, echt super dat jullie dit doen voor Stichting Semmy.

WIE WIL ER OLIEBOLLEN KOPEN?? DOE ONS EEN MAILTJE ( RSTEUNENBERG@HETNET.NL ) EN WIJ KOMEN DE OLIEBOLLEN A.S. ZATERDAG BIJ JE THUIS BEZORGEN. 10 HEERLIJKE OLIEBOLLEN VOOR 7,50

Misschien willen familie, vrienden of buren oliebollen kopen, dan horen we dat ook graag. We hopen natuurlijk op een hele goede opbrengst die ten goede zal komen aan Stichting Semmy.

Foto_29april_oliebolactieZie de Schaapskooi krant van dinsdag 4 mei 2010, pagina 44.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s