Marathon van Rotterdam voor Stichting Semmy.

Een collega van René, Henk Veldman, gaat met zijn vrienden Freek Jonkers en Tim van Leeuwen de Marathon van Rotterdam lopen. Vorig jaar hebben ze gelopen voor Stichting Doe een Wens en dit jaar gaan ze voor Stichting Semmy lopen. René loopt dit jaar ook mee, natuurlijk om geld in te zamelen voor Stichting Semmy maar wat hem zeker ook motiveert is de gedachte dat Danique altijd rende en huppelde en zóóó graag wilde lopen toen ze dat niet meer kon tijdens haar ziekte. Met die gedachte loopt hij voor Danique en voor alle kindjes die nu strijden tegen deze afschuwelijk slopende ziekte.

Zie www.onzemarathon.nl , voor wie wil sponsoren en voor wie benieuwd is naar de mannen die 42 !!! kilometer gaan hardlopen voor Stichting Semmy. Henk, Freek en Tim, alvast ontzettend bedankt voor jullie inzet en enthousiasme en veel succes en plezier gewenst!

Heel graag willen wij de volgende mensen enorm bedanken die geld hebben gedoneerd aan Stichting Semmy:

Onze topkraamverzorgster en vriendin Marja Beekhuis en haar man Berend hebben ons 25,00 euro gegeven voor Stichting Semmy. Dit bedrag hebben wij overgemaakt naar Stichting Semmy. Marja en Berend, super bedankt!

Bij de opening van het nieuwe bedrijfspand van Machinefabriek Buitenhuis B.V. heeft de familie Buitenhuis in plaats van kado’s gevraagd om geld te geven voor goede doelen, waaronder Stichting Semmy. Hierbij is een prachtig bedrag bijéén gebracht van maarliefst 500,00 euro en dit bedrag is overgemaakt naar Stichting Semmy. Fantastisch, familie Buitenhuis, heel erg bedankt!

De Rabobank Noord-Oost Veluwe heeft bedacht om de opbrengst van de verkoop van oude computerschermen te doneren aan Stichting Semmy. Het bedrag is nog niet bekend maar er staat al meer als duizend euro op de teller. We wachten nog even af maar alvast hartelijk bedankt.

Ook heeft de heer Huernink ons benaderd over de goede opbrengst van de entreegelden van het schaatsseizoen 2008/2009 van IJsbaan de Cannenburgh in Vaassen. Een deel van deze opbrengst zal worden gedoneerd aan Stichting Semmy en het bedrag wordt binnenkort aan ons bekend gemaakt. Bij voorbaat alvast bedankt!

One thought on “Marathon van Rotterdam voor Stichting Semmy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s