Kerst en Nieuwjaarswensen

Onze herinneringen aan een perfecte kerst in 2006.

Img_0994

  Img_0987Img_0986_2

We hebben alweer zóveel kerstkaarten en mailtjes gekregen en daarvoor willen we iedereen ontzettend bedanken. Het is alweer bijna 3 jaar geleden dat we in deze afschuwelijke nachtmerrie zijn terecht gekomen en sindsdien hebben we zo enorm veel kaartjes en mailtjes ontvangen, dat heeft ons écht gesteund, ook bedankt daarvoor.

We doen ons best om ons door deze moeilijke ‘feest’maand heen te slaan. Ons leven was perfect met Danique erbij, we missen haar zóóó verschrikkelijk. Danique’s enthousiasme, grapjes, spontaniteit, energie en gezelligheid waren zo bijzonder, ons leven zonder haar is nu zo grijs en leeg, niets lijkt ons meer te raken. Gelukkig is Demi er die ons op de been houdt, zij doet het zó knap en is zo enorm lief voor iedereen. Ze probeert ons op te vrolijken ondanks haar eigen verdriet. Voor haar doen we alles en van haar kunnen we wel genieten, gelukkig..

Demi heeft voor alle klasgenootjes en vriendinnetjes kerstkaartjes geschreven maar wij konden dit enthousiasme helaas nog niet opbrengen. Het doet ons wel heel goed om al die lieve, warme woorden en wensen in jullie kerstkaarten en mailtjes te lezen, ook dat geeft ons kracht en moed om verder te gaan. Via deze weblog van Danique willen wij iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig maar vooral gezond 2010 wensen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s