Totaalbedrag TC de Kouwenaar voor St. Semmy

Donderdagavond 3 december was het zover, het totaalbedrag dat bijéén is gebracht door de lopers, leden, sponsors, supporters en vrienden van TC de Kouwenaar bij de Run 4 Semmy is bekend gemaakt. De 4 jongste lopers, Joey Pol, Marlin Modderkolk, Elles Bouwmeester en Demi mochten de cheque overhandigen aan John en Nicole, de ouders van Semmy en oprichters van Stichting Semmy. De cheque was megagroot maar dat moest ook wel met zo’n fantastisch groot bedrag, maarliefst 7.454,32 euro!!! Dit overtrof alle verwachtingen! John en Nicole gaven aan dat er mede door deze bijdrage twee onderzoekers full-time kunnen blijven onderzoeken voor Stichting Semmy om de huidige zeer slechte kansen op genezing van kinderen met hersenstamkanker te verbeteren. We hopen van harte dat jullie Stichting Semmy blijven steunen en dat we volgend jaar weer met zóveel mensen deel kunnen nemen aan de Run 4 Semmy. Nogmaals, iedereen die hieraan heeft bijgedragen, enorm bedankt voor álles!!Cheque_kouwenaar1

Cheque_kouwenaar Cheque_kouwenaar2 We willen hieronder graag nog even de sponsors bedanken die Joey, Elles en Demi hebben gesponsord bij de Run 4 Semmy;

Henk en Ingrid,    Ronald en Monique,    Addy en Patricia,      Niels,     Anja, Laurens en kids Betting,    Frans en Maria,    Yvonne en John,    Wim en Hennie,    Slagerij Fred Kamphuis, Apeldoorn, (allen familie en vrienden van fam. Pol).

Opa en Oma Ensink, Opa en Oma Bouwmeester, Hans en Diana Bouwmeester, Collega’s Hans Bouwmeester, fam. vd. Schepop, Duke Boeve, fam. de Weerd, fam. Kroeze, G. Bosgoed, E. Westers, T. Westers, fam. vd Vegt, C. van Gortel, fam. Visser, H. Bosgoed, P. van Houttum, Wim v. Bussel, fam. Koller, Ans Nellestein, fam. Isabel van Rijssen. (Fam., vrienden en buren van Elles, en ook onze buren).

Pa en Aartje, Opoe Steunenberg, Opa en Oma Steunenberg, Andres, Ome Jan en Tante Gees, GertJan en Janneke, Henk vd Worp,

    

Misschien is er nog belangstelling voor het volgende; (René wil hier ook aan meedoen).

AMSTEL GOLD RACE 17 APRIL 2009

Het plan is om de 100km te gaan fietsen van de Amstel Gold Race op 17 april, en uiteraard met een zo groot mogelijke groep, allemaal in professionele Stichting Semmy wielerkleding.

We hebben gekozen voor de 100km omdat er dan wat meer mensen mee kunnen fietsen, en dus zelfs de iets ongeoefende fietser het kan gaan proberen om deze uitdaging aan te gaan.

En hoe meer mensen kunnen meedoen, hoe meer publiciteit én hoe meer donaties …..

De organisatie kan helaas geen startnummers voor ons reserveren, dus we moeten in december scherp de website van de Amstel Gold Race in de gaten houden, zodat we op tijd zijn met inschrijven.

Op hun website, www.amstelgoldrace.nl  staat sinds kort het volgende:
xb4xb4Toerversie Amstel Gold Race zal worden verreden op zaterdag 17 april 2010. We ontvangen op dit moment veel vragen over de openingsdatum van de inschrijving. Deze is echter op dit moment nog niet exact bekend.
Houd de website in de gaten voor de laatste informatie. Halverwege december zal er een ‘handleiding’ online worden geplaatst over de wijze waarop er ingeschreven kan worden, ook de (definitieve) datum van de inschrijving zal in december bekend worden gemaakt.xb4xb4

De kleding kunnen we tegen kostprijs kopen bij het professionale wielerkledingmerk BioRacer,  kledingsponsor van diverse profploegen en ook van de Belgische nationale ploeg.

Hoe de kleding eruit ziet en de prijzen van de kleding staan op www.stichtingsemmy.nl, zie acties.
Graag vernemen wij welke kledingstukken jij wilt hebben en in welke maat natuurlijk. Houd er bij het doorgeven van de maten rekening mee dat wielerkleding strak moet zitten!
In verband met de levertijd van circa 8 – 10 weken willen wij de kleding medio januari bestellen.
Zodra je de kleding bij ons besteld, zorg er dan alsjeblieft ook voor dat je het betreffende bedrag, maar meer mag ook natuurlijk, overmaakt op bankrekening 62.63.83.463 vóór medio januari.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s