Oom Bob ging 'met de 'hoed' rond..

Onze super Oom Bob (van Tante Nijntje) is op de school waar hij leraar is (ROC Aventus Apeldoorn) met ‘de hoed’ rondgegaan om geld in te zamelen voor Stichting Semmy. Bob loopt zondag ook de 7,5 kilometer en dat vinden we te gek, we zijn trots op je, Bob! 

Bob_2 Bob_3 Ook héééél trots zijn wij op Demi, Elles en Joey. Zij lopen de 7,5 kilometer ruim binnen één uur en hebben iedere dag getraind deze week. De gehele afstand leggen ze hardlopend af, echt heel erg knap! Ze willen samen met Joey, Henk, René, Andres en Gert Jan hand in hand en huppelend over de finish, speciaal voor Danique. Onderweg denken ze vaak aan onze lieve, dappere Danique en praten er veel over, hoe graag ze beter wilde worden en wilde lopen. Ze doen het écht voor Danique en dat vinden we heel fijn!

Samen hebben ze deze week ook weer sponsoren gezocht en dat is weer heel goed gelukt. Opa’s en Oma’s, Ooms, Tante’s, buren, vrienden en alle anderen, ontzettend bedankt.

3 thoughts on “Oom Bob ging 'met de 'hoed' rond..

 1. lieve danique

  ik ga morgen egt me best voor je doen, en voor stigting semmy.
  ik weet seeker dat je van af een wolkje boven ons naar ons kijkt.
  rennen sullen we voor je,heel hard!!
  samen met je lieve zus Demi en je buurjonge Joye.

  Dikke knuffel voor jau van elles xxx

 2. Lieve Demi, ik vind het heel knap van jou en je vriendje en vriendinnetje, dat jullie zoveel getraind hebben en de 7,5 kilometer binnen de tijd gaan hardlopen. Ik weet zeker dat het jullie allemaal gaat lukken en dat Danique van boven naar jullie kijkt en zeer trots op jullie is. Ik wil iedereen die meedoet voor de stichting Semmy veel succes wensen met het hardlopen. Groetjes van Willeke, Wim, Mathijs, Remon en Thomas.

 3. Hallo familie Steunenberg
  Gisteren ben ik naar de moeder van Danique gegaan, om te zeggen dat ik op jullie website de woorden zag staan: Als je even denkt het lukt niet, denk dan aan de kinderen die zo graag wilde lopen.
  En wat heb ik gisteren tijdens de wedstrijd aan deze woorden vaak gedacht, het ging helemaal niet zoals ik wilde, maar heb toch mede door deze woorden de finish bereikt.

  Ik wilde dit even kwijt, wij hebben niemand met deze ziekte en kennen ook niemand met deze ziekte, maar we willen jullie en de anderen kinderen toch proberen te helpen door mee te lopen en te sponsoren.

  Heel veel sterkte met alles

  Liefs Susanne Kuin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s