Informatie Run 4 Semmy

Informatie voor alle lopers en supporters van de Run 4 Semmy van a.s. zondag 18 oktober 2009.

Onderstaande informatie ontvingen wij van onze tennisvereniging en van Stichting Semmy.

Hallo Allemaal,

Aanstaande zondag is het zo ver, dan is de Run 4 Semmy tijdens de Amsterdam Marathon.

In de bijlage vindt je het programma van Stichting Semmy die dit samen met Menzis heeft georganiseerd. Wij willen benadrukken dat je, als je dat niet wilt, niet mee hoeft te doen met het programma voor de start van de Run 4 Semmy.
Doe je wel mee met het voorprogramma, dan verzoeken wij je vriendelijk maar zeer dringend dit opgepaste wijze te beleven.

Wij vertrekken met 2 bussen zondagmorgen vanaf de parkeerplaats van TC de Kouwenaar om 06.45 uur. Kom op tijd! Vanaf 06.30 uur is er koffie verkrijgbaar in de kantine! Gerda en Henk Huiskamp hebben dan ook voor iedereen een heerlijk lunchpakket gezorgd.

Voor de lopers is het even belangrijk om te weten dat je bij aankomst in Amsterdam van ons je aanmeldingsformulier krijgt.

Als alles volgens plan gaat dan vertrekken we ongeveer om 13.30 uur weer uit Amsterdam.

Helaas hebben wij niet van iedereen een emailadres, wanneer je met vrienden hebt opgegeven, mail dan deze mail even door of neem contact met elkaar op.

Met vriendelijke groet,

TC de Kouwenaar

Gert-Jan de Groene, Marjon en BERRY Modderkolk, Wilco Mulder, Stefan de Borst en Dineke van Eek

.

Beste deelnemers,

Over een week is het al zo ver, dan gaan we met zxb4n allen de 7,5 km loop volbrengen.

We hebben in totaal maar liefst 358 deelnemers inclusief een aantal renners die de hele of halve marathon gaan lopen.

.

We zijn enorm onder de indruk van het aantal mensen dat ons initiatief steunt en mee wil helpen om iets tegen deze verschrikkelijke ziekte te doen.

En het is echt zo hard nodig. Diverse gezinnen zijn in de afgelopen maanden geconfronteerd met deze verschrikkelijke ziekte en bijbehorende prognose. De machteloosheid die je dan als ouders overvaltx85..

.

Dus kom allemaal alsjeblieft, ook al heb je het gevoel dat je nog niet voldoende getraind hebt. De gestelde tijdslimiet is 55 minuten. Als je stevig doorwandeld loop je al snel 6 km per uur, dus 7,5 km in 55 minuten is vast voor de meeste mensen haalbaar. Maar houd er rekening mee dat we bij de start 3 – 5 minuten verliezen, dus we moeten ons best doen om binnen 50 minuten bij de poort van het Olympisch Stadion te zijn, alwaar we als grote blauwe groep het laatste rondje in het stadion zullen afleggen.

.

De start is om 11.35 uur. Dit houdt in dat de supporters ons rond 12.30 uur in het stadion kunnen verwachten.

Het totale programma voor onze groep is bij deze email bijgevoegd

.

Wij hopen als Stichting Semmy op een mooie succesvolle dag en rekenen op veel publiciteit, mede ook door de steun van Wendy van Dijk, die we heel dankbaar zijn hiervoor.

.

Train ze verder en tot de 18e.

John Emmerik & Nicole Bakker

.

.

PROGRAMMA

Vanaf 08.30

Ontvangst in VUmc in de Foyer. Dit is de zaal in het hoofdgebouw achter de liften. Hier is koffie en thee en krijgen jullie een mooi lichtblauw Stichting Semmy shirt.

We gaan op zaterdag 17 oktober alle startbewijzen ophalen. Hiervoor hebben we van jullie allemaal een scan nodig van de brief die jullie per post hebben ontvangen van de organisatie. Zie voor verdere details de volgende pagina.

.

Vanaf circa 09.30

Rond dit tijdstip zullen de meeste mensen wel binnen zijn, en zullen Prof. Kaspers, Wendy van Dijk en wij als Stichting Semmy een korte toespraak houden. Ook willen wij dan een minuut stilte vragen voor alle kinderen die het afgelopen jaar ten gevolge van hersenstamkanker overleden zijn.

.

Circa 10.15

Als groep lopen we daarna van VUmc naar de start.

.

Circa 10.40

Aankomst bij de start / warming-up locatie : Amstelveenseweg (bij het stadionplein) , voor de Citroen garage. Naast het startgebied op het stadionplein komt een podium waarop de eerder genoemde warming up van Wendy van Dijk zal gaan plaatsvinden. De organisatie vond dit zoxb4n mooi initiatief, dat zij dit podium alsook twee dames ter assistentie van Wendy hebben geregeld.

Tijdens de warming up krijgt de Run4Semmy groep een apart vak vooraan bij het podium. Na de warming up gaan wij als groep, met uitzondering van de snelle lopers, ons mengen tussen startvak 1 en 2.

.

Vanaf 11.10 uur

11.10 – 11.15 uur

Interview met Wendy van Dijk, als vriendin van Stichting Semmy

11.15 – 11.30 uur

Warming up

11.35

Start. Wendy lost het startschot.

11.58 uur

Verwachte finish eerste loper van de 7,5km loop.

.

Wendy van Dijk is gevraagd het finishlint voor de eerste loper vast te houden.

Ook al willen wij als grote blauwe groep over de finish komen, het zou fantastisch zijn als één van de snelle lopers van onze groep deze loop wint! Deze winnaar kan dan hopelijk daarna nog bij ons aansluiten voor het laatste rondje Olympisch Stadion.

Maar willen ook met een zo groot mogelijke groep finishen. We vragen iedereen te wachten bij de ingang / de poort van het Olympisch Stadion alvorens het rondje in het stadion te lopen.

Wil je weten hoe de finish in 2008 was, kijk dan naar ons filmpje op YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=pYdNMjGCcnA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s