Demi en Elles lopen 7,5 km in één uur

Demi en Elles trainen (bijna) iedere dag voor de Run 4 Semmy. Vorige week liepen ze 5 kilometer in 3 kwartier, ze dribbelden de hele tijd door zonder te stoppen. Afgelopen zondag moest het gaan gebeuren… Ze wilden 7,5 kilometer lopen binnen één uur dus het tempo moest omhoog en dat lukte! Ze liepen de 7,5 kilometer in precies één uur, zo ontzettend knap! Nog 3 weken zo doortrainen, dan gaat die 7,5 km prima lukken binnen één uur. Maandagavond zijn Henk en Joey Pol meegelopen met René, Demi en Elles en dat ging ook echt super. Het rondje ‘Waterstraat’ liepen ze in een half uurtje, hartstikke goed! Als je Demi en Elles en Joey wilt sponsoren, dan kun je contact opnemen met Diana Bouwmeester (moeder van Elles) 0578-577994 of diana.bouwmeester@orange.nl of met Marjon Modderkolk.

Vanavond kregen we een mailtje van onze tennisclub. Er gaan 51 lopers mee en vele supporters. Er zijn nog 12 plekken vrij in de bussen. Als je nog meewilt, kun je contact opnemen met Marjon Modderkolk 0578-575820 of e.modderkolk4@upcmail.nl. Voor 10,= kun je met de bus mee en krijg je een lunchpakketje. Ook sponsors kunnen contact opnemen met Marjon.

Demi, Elles, Joey en alle andere lopers, we weten zeker dat Danique echt heel trots op jullie is en dat zijn wij ook! We vertellen vaak hoe erg Danique het vond dat ze niet meer kon lopen, datgene wat ze juist zo goed kon en altijd deed, rennen en huppelen. Dat ze niet meer kon praten en slikken, daar heeft ze nooit over geklaagd maar ze wilde lopen.. ‘NU’ wees ze dan aan op de letterkaart, want ze kon het niet meer zeggen. Ze probeerde steeds weer te lopen, achter de poppenwagen, aan onze hand, achter de buggy.. maar het lukte echt niet meer, vreselijk, afschuwelijk.. wat was ze daar verdrietig om en wij ook. Dat wij nu met z’n allen gaan lopen om de lotgenootjes van Danique hoop en een overlevingskans te kunnen bieden, dat voelt echt heel goed. Als het tijdens de loop even niet zo lekker gaat, denk dan maar aan al die lieve kindjes die oh zo graag wilden lopen toen het niet meer kon..

2 thoughts on “Demi en Elles lopen 7,5 km in één uur

  1. René, Christa en Demi,

    Vandaag in gedachten vaak bij jullie geweest, alweer 1 jaar veder… Wat zullen jullie Danique nog altijd missen.

    veel liefs
    Jolanda

  2. Wat een vreselijke nare dag zullen jullie hebben gehad vandaag. Ik hoop dat Danique jullie weer heeft laten weten dat ze nog bij jullie is.

    Liefs van Marian

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s