TC de Kouwenaar voor Stichting Semmy

Zondag 30 augustus j.l. hebben al onze tennisvrienden zich enorm ingezet voor Stichting Semmy tijdens het paard-veulentoernooi. We zijn even wezen kijken en waren helemaal onder de indruk, de kinderen in Stichting Semmy shirts en allerlei aktiviteiten waarvan de opbrengst naar Stichting Semmy gaat, fantastisch! Graag willen we íedereen nogmaals ontzettend bedanken voor álles! Met name fotograaf Ronnie Hulshof bedanken wij voor de prachtige foto’s en zijn bijdrage, zie foto.

Foto_paard_veulen_groep_300809_2

Onderstaande mail ontvingen wij van onze tennisvereniging de Kouwenaar:

Vaassen, augustus 2009,

Beste Leden, (ook niet tennisleden kunnen contact opnemen met Berry & Marjon Modderkolk telefoon 0578-575820 e.modderkolk4@upcmail.nl ).

Stichting Semmy probeert fondsen te werven voor onderzoek ter bestrijding van hersenstamkanker bij kinderen. Op 18 oktober wordt er een run gehouden om de stichting te ondersteunen. Nu hebben een aantal enthousiaste leden onze vereniging, het plan opgevat, om deel te nemen aan deze run. Wij als leden, zijn betrokken bij deze stichting, doordat Christa en Rene Steunenberg, hun dochter Danique verloren hebben aan deze ziekte.

Deze stichting wordt op geen enkele wijze gesteund door Kika, kankerfonds en dergelijke. Dit vinden wij onterecht, vandaar dat wij een beroep op u doen om mee te lopen, en in uw familie en kennissenkring zoveel mogelijk sponsoren te zoeken. Er is de mogelijkheid per kilometer of met een vast bedrag te sponsoren, maar misschien heeft u ook wel ander mogelijkheden of ideeën om ons te sponsoren. De "semmy run", van 7,5 kilometer, wordt voorafgaande aan de marathon van Amsterdam gelopen, en heeft maar een beperkt aantal startbewijzen, dus schrijf u snel in! Iedereen mag meedoen!

Er wordt voor vervoer naar Amsterdam gezorgd, u krijgt een heerlijk lunchpakket en het is meteen een mooie gelegenheid om de "vakantie pondjes" er weer af te trainen. Al met al een geweldige dag, voor een geweldig goed doel, en dat voor slechts x80 10 inschrijfgeld.

U DOET TOCH OOK MEE?

U kunt een sponsordonatie of het inschrijfgeld storten op bankrekening 14.95.65.410 t.n.v. TC Kouwenaar inzake St. Semmy. Tevens staat in de kantine een collectebus waarin donaties of inschrijfgeld gestort kan worden. Vergeet niet duidelijk uw naam op de envelop te zetten als u wilt meelopen! Inschrijven kan tot uiterlijk 1 oktober 2009.

Voor informatie of inschrijving:

Berry & Marjon Modderkolk telefoon 0578-575820 e.modderkolk4@upcmail.nl

Zie ook http://www.stichtingsemmy.nl

Wij hopen dat u net zo enthousiaste zult worden, zoals wij al zijn,

Met vriendelijke groet,

Wilco Mulder, Dineke van Eek, Berry & Marjon Modderkolk, Gert-Jan de Groene en Stefan de Borst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s