Alex Patty wandelt voor stichting Semmy

Twee weken geleden kwam Alex bij ons thuis om zijn shirts te laten zien met de Stichting Semmy opdruk. Het ziet er prachtig uit in regenboogkleuren en op de achterkant staat www.stichtingsemmy.nl, helemaal onderaan gedrukt zodat het te lezen valt als hij zijn rugzak om heeft. In het Vaassens Weekblad staat deze week een heel mooi stuk geschreven over Alex en Stichting Semmy;

Alex wandelt voor Stichting Semmy.

Voor de 7e keer neemt Alex Patty, lid van tennisclub de Kouwenaar, deel aan de 4-daagse van Nijmegen. Door zich te laten sponsoren heeft Alex al diverse keren voor goede doelen gelopen, o.a. voor een kindertehuis voor aids kinderen in Thailand en voor een weeshuis op Ambon.

De komende Nijmeegse 4daagse loopt Alex voor de Stichting Semmy. Geraakt door het verhaal van zijn tennisvrienden René en Christa Steunenberg en hun dochter Danique, gaat Alex 4 keer 50 km lopen om deze ouders een hart onder de riem te steken en geld in te zamelen voor deze geweldige stichting.

Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen, die net als Danique getroffen zijn door hersenstamkanker.

Wil je meer weten over Stichting Semmy? Wil je Alex sponsoren? Mail naar alex_j_patty@hotmail.com, bel of sms 06-13899295 of wordt donateur van Stichting Semmy, bankrekeningnummer 62.63.83.463 en kijk op www.stichtingsemmy.nl 

Maak het verschil en geef kinderen met hersenstamkanker een kans!

Alex, het doet ons erg goed om te lezen dat je ons een hart onder de riem wilt steken en we zijn je ontzettend dankbaar voor je inzet, betrokkenheid en medeleven.

De 4daagse van Nijmegen is van 21 t/m 24 juli en Alex, we komen je zeker aanmoedigen hoor! Veel succes en veel plezier!

One thought on “Alex Patty wandelt voor stichting Semmy

  1. Graag wil ik op zeer korte termijn contact met u ben geraakt door de verhalen en zou u graag op 28 juli in mijn radioprogamma willen ontmoeten. Zou u mij voor 17 juli een mailadres of telefoonnummer doen toekomen zodat ik kan overleggen? Ik heb Alex ook verzocht om mee te werken.

    Met vriendelijke groet,

    Harrie Mulder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s