Danique's Run 4 Stichting Semmy

Donderdagmiddag 11 juni wordt Danique’s Run 4 Stichting Semmy gelopen rondom de Basisschool ’t Mozaiek. Alle leerlingen zoeken sponsoren en gaan rondjes rennen om de school. Het geld wat hiermee bij elkaar wordt gerend is voor Stichting Semmy. Natuurlijk zien wij graag veel supporters om alle kinderen aan te moedigen, donderdagmiddag 11 juni tussen 13.00 en 15.00 uur. Wie er wil sponseren kan contact opnemen met Diana Bouwmeester 577994 of Monique Leuwol 570043.

Deze run staat natuurlijk helemaal in het teken van onze lieve Danique. Voor ons best moeilijk en we zien er eigenlijk ook wel een beetje tegenop maar daarentegen is het zeer zeker ook heel fijn om met z’n allen Danique te herinneren, met al haar klasgenootjes, alle leerlingen en leerkrachten van haar school, familie en vrienden. We voelen Danique’s aanwezigheid zo vaak bij ons en hopen en weten eigenlijk al dat ze er deze middag bij zal zijn en zo ontzettend trots zal zijn op haar zus Demi en al haar vriendjes en vriendinnetjes, die ‘haar’ run rennen.

Diana, Monique en de leerkrachten van ’t Mozaiek, alvast bedankt voor het organiseren, jullie zijn super!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Alex Patty loopt de Vierdaagse van Nijmegen voor Stichting Semmy!

Wat we graag alvast willen melden is dat een tennisvriend van ons, Alex Patty van TC de Kouwenaar van 21 – 24 Juli de Vierdaagse van Nijmegen gaat lopen. Ieder jaar loopt hij voor een goed doel en dit jaar doet hij dat voor Stichting Semmy. Alex, alvast ontzettend bedankt, we vinden het fantastisch dat je dit voor Stichting Semmy doet!

One thought on “Danique's Run 4 Stichting Semmy

  1. Lieve allemaal,

    heel veel succes a.s. donderdag met de Run4Danique. Het zal inderdaad niet makkelijk zijn. Toen wij het op 16 oktober 2008 organiseerde in Andijk was Jasper ook heel duidelijk aanwezig. En ook Danique zal kijken hoe Demi en alle andere schoolgenootjes lopen. Het zal een middag met dubbele gevoelens worden. Succes en sterkte.

    Margriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s