Run 4 Danique

Op donderdagmiddag 11 juni wordt er een Run 4 Danique georganiseerd door Diana Bouwmeester, Monique Leuwol, Diana Toonen en basisschool ’t Mozaiek. Alle kinderen van de school van Danique en Demi gaan die middag rondjes lopen om geld in te zamelen voor Stichting Semmy. De kinderen kunnen sponsoren zoeken die per gelopen rondje of een vast bedrag sponsoren. Eind mei worden de sponsorformulieren aan de schoolkinderen meegegeven. De rondjes worden rondom basisschool ’t Mozaiek gelopen.   

Hieronder foto’s van Danique tijdens een loopathon bij Peuterspeelzaal ’t Kwetternest, oktober 2005.   

Sv401022

Sv401025

Sv401018

Sv401017

Sv401020

Sv401032

                                           Op zaterdag 22 augustus wordt de (kids-)Summerparty georganiseerd in de Americahal in Apeldoorn, een bijzonder evenement. De organisatoren zijn enorm betrokken bij Stichting Semmy en hebben het initiatief genomen om tijdens dit evenement geld in te zamelen voor Stichting Semmy, zie www.bsaevents.nl.

Op zondag 18 oktober wordt de Run 4 Semmy gelopen tijdens de Marathon van Amsterdam. Voor ons is dit natuurlijk de Run 4 Danique en we zullen dit jaar met een tiental vrienden/familie de 7,5 kilometer meelopen in nieuwe Stichting Semmy shirts met een Danique-tintje. We finishen in het Olympisch Stadion in Amsterdam (erg indrukwekkend, zie finish 2008 http://www.youtube.com/watch?v=pYdNMjGCcnA )

Als je wilt sponsoren bij de Run 4 Danique op school, kaartjes wilt voor de Summerparty of wilt meelopen bij de Run in Amsterdam, dan kun je contact opnemen met Diana Toonen, 055-5060975

2 thoughts on “Run 4 Danique

  1. ..de kinderen die meelopen met de Run4Danique op ‘de Mozaik’ maken kans op 2 vrijkaartjes voor het Kids Summer Party op Zaterdag 22 Augustus!
    En natuurlijk een meet&great met Djumbo enz…

  2. pffff,

    misschien moet ik dit niet plaatsen. Misschien ook wel. Ik denk maar zo: Danique mag weten dat we haar elke dag missen. Er gaat voor mij (als suiker oompie) geen dag voorbij dat ik NIET aan haar denk (ik hou me elke dag vast aan haar fotoboekje in mn lesauto en haar harten strijkkraaltje boven mn hoofd). Soms even, soms heel lang. Het is goed, zoals danique door mn hoofd speelt. Maar god, wat zou ik toch graag haar weer willen horen, zien en vooral voelen. Wat zo vanzelfsprekend is bij mn andere nichtjes (hun zien, aanspreken, voelen, kusje geven, aanraken, geborgenheid, genegenheid, wederzijdse band), blijft weg van wat ik van Danique wil. En dat frustreerd……het maakt je kwaad, het maakt je zooooow ontzettend woest (om alles wat er gebeurd is en ons is overkomen) en uiteindelijk voel je je zo verloren en machteloos en verdrietig………want hetgeen wat je het aller aller liefste wilt……..dat komt godverdomme niet……..de “wrok” die je altijd zult moeten dragen……dat is, en dat blijft………en ik ben nog maar een suikeroompie, gewoonweg een simpel suikeroompie die soms eens om de hoek komt kijken…….. Het voelde heel erg fijn om in Hinterglemm te zijn geweest. De plaats waar Danique het skieen heeft geleerd en waar menig voetstapjes van haar staan. Ze heeft veel door mn hoofd gespeeld toen ik dit jaar op wintersport was. Heel veel fijne herinneringen…….dat mooie, lieve, kleine spring in het veld met haar blauwe ski- pully….dat meisje wat zooooow vrolijk, huppelend, dansend en zingend in het leven stond……altijd zooooow positief…..

    Danique- ie- piekie……we gaan door…..en dat moet…….wat voor keuze hebben wij anders?…….maar we missen je hoor!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s