Danique is altijd bij ons..

Danique liet ons in Oostenrijk gelukkig ook weer goed weten dat ze bij ons was. Boven de skipiste zagen we bijna iedere dag een luchtballon in … de kleuren van de regenboog!! Ook gingen we eten en in dat restaurantje stond alles in het teken van ‘hartjes’. De borden in hartvorm, Demi kreeg een verrassing met hartjes op haar bord, overal hingen hartjes en dat gaf ons een heel fijn gevoel. Toen we thuis waren hoorden we dat het Roodborstje van Oma steeds dichterbij komt en wij zien hem ook steeds meer.

Dinsdag mailde Diana Toonen ons dat ze net had gelezen in ‘de Stedendriehoek’ dat Derek Ogilvie de volgende dag in de Oranjerie zou komen. Daar zijn we natuurlijk heengegaan, wie weet kan hij ons iets vertellen over Danique en … het was heel bijzonder! We stonden in de rij te wachten en we waren als 26e aan de beurt. We liepen naar hem toe, hij zat op een tafel met een paar van zijn boeken én er lag een briefje waarover wij heel verbaasd waren. Op dat briefje stond een naam en niet zomaar een naam.. daar stond : Danique. Hoeveel namen bestaan er??? En dan uitgerekend haar naam!! Echt weer kippevel!! Wij vertelden Derek wat er was gebeurd en hij zei dat het geen toeval was dat wij elkaar die dag ontmoetten. Hij kon nog geen reading doen, dat kan pas 6 tot 9 maanden nadien maar hij heeft ons informatie gegeven en hij zei dat we elkaar zeker weer zouden ontmoeten en It will be amazing, zei hij. Ook zei hij dat hij Demi dan graag wil ontmoeten. Dit was allemaal weer géén toeval en het gaf ons een heel goed gevoel en de hoop om misschien iets van Danique te horen via Derek.

Vandaag zat er de hele dag een rups naast het windlicht bij Danique’s plekkie, wat een mooie vlinder kan worden…

Ook willen we S.V. Vaassen ontzettend bedanken, mede namens Stichting Semmy, voor de prachtige donatie aan de Stichting.

2 thoughts on “Danique is altijd bij ons..

 1. Hoe kan dit toch allemaal…., kippevel krijg je ervan als je dit weer leest!!!

  Ook Elles en ik hebben zoiets moois, en voor ons ook heel bijzonder mee gemaakt.
  Toen Rene Christa en Demi, in Oostenrijk waren.
  Had Elles beloofd, dat zij iedere dag eventjes naar ‘Danique’ haar plekje wilde gaan.
  Dus zo ook de dag na kerst. We hadden weer een waxinelichtje bij ons. En Elles ging zoals ze iedere keer deed, even op haar hurken naast de mooie ‘hartenkandelaar’ zitten. Om een nieuw waxinelichtje in ons eigen bloemstukje voor ‘Danique’ te doen.
  En op een gegeven moment vliegt er een wit vlindertje vanaf ‘het bloemstukje’, zo recht tegen Elles haar wang. En vloog toen weer terug naar het bloemstukje. En vliegt vervolgens nog een keertje tegen Elles haar wang.
  En daarna vloog het richting, Rene Christa en Demi hun huis.
  Waarop Elles zegt,mam hoe kan dit nou???
  En vlindertje midden in de winter, en dat terwijl het vriest!!!
  Het was op dat moment 0 graden.
  Ja, zegt ze, dat is vast ‘Danique’ geweest, die me twee kusjes heeft gegeven. En we hebben het alle twee zelf gezien, anders zou ik denken. Ach kind, je hebt het je vast verbeeld.
  Ja, het heeft ons toch diep geraakt, dat ene moment. Heel mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s