Dank je wel.

Met Kerst en Oud en Nieuw zaten we in Oostenrijk en hebben we iedere dag geskied. Daardoor hebben we bijna geen besef gehad van de (voor ons) moeilijke feestdagen en dat was ook de bedoeling. Het was wel erg moeilijk om van huis en van Danique’s plekkie weg te rijden maar we wisten dat Gianna, Elles, Opa, Oma, en Henk en Ingrid iedere dag voor Danique’s plekkie zouden zorgen en dat gaf ons een goed gevoel. Ook zijn er veel anderen bij haar plekkie geweest en hebben iets meegebracht, allemaal heel erg bedankt daarvoor.

We waren in Hinterglemm (Oostenrijk) waar we met Danique ook 3 winters hebben geskied en waar we hele fijne vakanties hebben gehad. We zagen Danique steeds voor ons, met haar handjes op de knieën en het liefst met zo weinig mogelijk bochtjes "hard" naar beneden skiën. Al die herinneringen deden ons goed, het voelde heel vertrouwd om juist daar te zijn, alsof Danique daar heel dichtbij ons was. Vorig jaar (januari) waren we in Fxfcgen waar we het de eerste 4 dagen best fijn hadden totdat Danique op woensdag aangaf dat ze dubbelzag, wat als een donderslag bij ons binnenkwam en een vreselijke herinnering is.  ‘Gelukkig’ ligt Img_3227die herinneImg_3217rImg_3243ing niet in Hinterglemm. Img_3226Foto’s Fxfcgen Januari 2008. Img_3198 Img_3233  Img_3205_2     Img_3212 Img_3255                                   Img_3201

Zaterdag 3 januari, op de ‘verjaardag’ van Danique waren we weer thuis en was het fijn om de kaarsjes op haar plekkie weer te zien branden en dat het er zo netjes en mooi uitzag. Dit was voor ons de moeilijkste dag van allemaal. Waarom??? mocht ze geen 7 jaar worden? Waarom ons prachtige supermeisje??? We kunnen en willen nog steeds niet geloven dat dit haar en ons is overkomen. Wanneer worden we wakker uit deze afschuwelijke nachtmerrie??? Juist op deze dag is het fijn om te merken dat er veel mensen aan Danique en ons hebben gedacht door middel van een kaartje, mailtje, bloemetje, tekening, kaarsjes etc. Allemaal ontzettend bedankt hiervoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s