Steeds meer donaties..

Het totaalbedrag aan donaties stond na de knipmarathon op              x80  5.356,81 en het geld blijft binnenkomen! De teller staat ná onderstaande donaties "namens Danique aan Stichting Semmy" op       x80  6.973,01 !!!

Een vriendin van ons, Nathasja Schadron werkt bij MCX Administration Services BV in Apeldoorn en dit bedrijf stelt ieder jaar voor kerst een bedrag ter beschikking aan een goed doel. Medewerkers van MCX mogen goede doelen nomineren en Nathasja heeft Stichting Semmy aangedragen, met succes! MCX Administration Services BV maakt in de 2e week van December een bedrag van maarliefst           x80 1.250,= over naar Stichting Semmy. Wij willen daarom de heer J. van Veen en Nathasja Schadron enorm bedanken voor deze fantastische bijdrage!

Daarbij kwam ook tijdens de knipmarathon het bericht binnen dat Beveiligingsbedrijf BSA uit Apeldoorn een bedrag van x80 250,= heeft overgemaakt naar Stichting Semmy, fantastisch! Hiervoor willen wij de heer H. Cavee ontzettend bedanken!

Ook willen we de familie Buitenhuis uit Wenum-Wiesel en Marion Gorelikov enorm bedanken voor hun donatie en de foto’s! Vanavond (27 nov) lag er een leuk envelopje in de brievenbus met een prachtige donatie die ons buurmeisje Bente Visser met Myrthe Visser had ingezameld, meiden bedankt! Ook onze buren Koller bedanken wij voor hun donatie.

En we zijn er nog niet want… Diana Toonen van Haarstudio Toonen uit Apeldoorn mailde ons vanavond dat ze een drukker heeft gevonden (dankzij Janneke Brugman). Michael Rodijk van Drukkerij de Hanzestad B.V. te Deventer heeft toegezegd om maarliefst 5000 !! boekenleggers en flyers te zullen drukken. Michael, ontzettend bedankt daarvoor en Janneke natuurlijk ook!

2 thoughts on “Steeds meer donaties..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s