Dinsdag 18 november 2008

Vandaag was Diana Toonen op Radio Gelderland samen met de vader van Semmy, om aandacht te vragen voor Stichting Semmy en bekendheid te geven aan o.a. de knipmarathon om geld in te zamelen voor onderzoek naar ‘hersenstamtumoren bij kinderen’.  Misschien is het vandaag of morgen terug te luisteren op programma "Dubbeluur".

http://www.omroepgelderland.nl/programma.php?id=7&rubriek=11046

Bij Dinsdag 18 november, het tweede uur aanklikken, aan het eind van dit uur komt het aan de orde. Woensdag om 10.15 uur zal Radio Gelderland nogmaals terugkomen op Stichting Semmy en er komt een artikel in de Stentor over de knipmarathon en Danique voor Stichting Semmy. Ook zijn er boekenleggers gemaakt in regenboogkleuren (wat Semmy mooi vond, maar Danique ook) en een vlindertje erop staat symbool voor Danique. Deze boekenleggers zijn voor één euro te koop bij Haarstudio Toonen in Apeldoorn en bij de Bruna en Intertoys Van de Kamp in Vaassen.

Diana Toonen en Ilze houden aanstaande zondag 23 november een KNIPMARATHON waarvan de opbrengst naar "Danique voor Stichting Semmy" gaat. Dus als jij of je familie binnenkort nog ‘geknipt’ wil worden, ga dan zondag 23 november naar Haarstudio Toonen, Snipweg 20 in Apeldoorn. Voor een afspraak kun je bellen met telefoonnummer: 055 – 506 09 75 maar je kunt de 23e ook spontaan binnenlopen tussen 11.00 en 16.00 uur.

Onze mailbox zat vol (door alle medische mailtjes van afgelopen anderhalf jaar en de foto’s die jullie ons mailen) maar de problemen zijn weer verholpen. Dus als het mailen naar ons de afgelopen 4 dagen niet is gelukt, probeer het dan svp nog een keer!! Janneke en Monique, bedankt voor de prachtige foto’s en hierbij nogmaals het verzoek naar iedereen om ons foto’s van Danique te mailen! Img_1954 Img_2401 Img_2587_2 Img_2614 Img_2515

Graag willen we iedereen die ons foto’s heeft gemaild of gebracht enorm bedanken, ze zijn prachtig!

One thought on “Dinsdag 18 november 2008

  1. Hallo Christa, Rene en Demi,
    Ik heb nog een paar leuke foto’s van Danique tijdens de gymles laten ontwikkelen. Zal ik ze bij jullie in de brievenbus gooien. Ik hooor het wel.Groetjes Marion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s