Monique en Gianna, bedankt voor de prachtige foto’s met Danique erop, en zoveel, super! Als er meer mensen zijn die foto’s hebben van Danique, dan willen wij heel graag dat jullie ze naar ons mailen: rsteunenberg@hetnet.nl

Nog even dit:

Onze "ambassadeurs" Diana Toonen en Ilze houden op zondag 23 november een knipmarathon waarvan de opbrengst naar "Danique voor Stichting Semmy" gaat. Dus als je binnenkort nog ‘geknipt’ wilt worden, ga dan zondag 23 november naar Haarstudio Toonen, Snipweg 20 in Apeldoorn. Voor een afspraak kun je bellen met telefoonnummer: 055 – 506 09 75 maar je kunt de 23e ook spontaan binnenlopen vanaf 11.00 uur. Ook hebben zij geregeld dat er een artikel in de Stentor komt over de knipmarathon en Danique voor Stichting Semmy.

Diana en Ilze, Monique en Diana, we weten dat jullie het fijn vinden om eindelijk iets voor ons (en eigenlijk ook voor Danique) te kunnen doen. We waarderen het enorm en vinden het heel bijzonder dat jullie je zó sterk maken voor "Danique voor Stichting Semmy". We zijn héééél trots op jullie en  dat is Danique ook, dat weten we zeker.

One thought on “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s