Tijd en rust..

Lieve familie en vrienden,

Al anderhalf jaar hebben wij bijna iedereen afgehouden om zoveel mogelijk tijd door te brengen en te genieten van Danique.  Eigenlijk houden we nu nog steeds bijna iedereen af en daar voelen we ons weleens een beetje schuldig over. We merken dat vele mensen ons zo graag willen helpen en dat waarderen we echt, maar helaas kan (bijna) niemand ons helpen. In “Hart in Aktie” van woensdag 5 november waren 4 vriendinnen die alle 4 hun kindje zijn verloren en zij verwoordden precies hoe wij ons nu voelen. Zij zeiden dat je ‘anderen’ moet uitleggen hoe je je voelt, het lijkt alsof je je moet verantwoorden voor je gedrag en je gevoel. En dat mensen zeggen dat je ‘het een plekje moet geven’, alsof je het naast je neer moet leggen, maar dat wil en kun je helemaal niet. Dat was voor ons zo fijn om te horen en bevestigd te krijgen dat het dus niet raar is wat wij doen en voelen. Waar wij nu veel behoefte aan hebben is tijd en rust. Het is voor ons moeilijk om te zien hoe iedereen weer doorgaat met hun leventje en dat van ons is zo gruwelijk kapot gemaakt, alles is zo confronterend. We voelen ons zo keihard gestraft en vragen ons af waarom onze prachtige, perfecte, lieve Danique dit moest overkomen?? Waarom wij, wat hebben wij in godsnaam misdaan? (Op mijn (Christa) 7e jaar werd mijn zusje geboren maar toen

werd bij mijn moeder Leukemie ontdekt en mijn zusje redde het niet. Toen ik 18 was verloor ik mijn moeder, maar gelukkig na 5 jaar kreeg ik René en later de 2 liefste en mooiste kindjes van de wereld. Daarmee werd alles weer goedgemaakt (dacht ik) en had ik het allermooiste leven wat er bestond). Lang mocht het niet duren en kregen we de grootste mokerslag die ons prachtige leven totaal heeft verwoest. We voelen ons verslagen, verstomd, machteloos en verscheurd van verdriet, het doet zo’n pijn.. 

We houden jullie soms een beetje op de hoogte via deze weblog en hopen (en vertrouwen) op jullie begrip. Geef ons de tijd, heel veel tijd..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s